perjantai 18. joulukuuta 2009

The Sounds (R)

HeiMoiMoiHei, joululoma alkoi ja kiirettä pitää, tai enpä osaa sanoa, ainakin odotusta.
Olokselta paluun jälkeen tuntui päiviä olevan enää vähän, ja aikakin meni nopeasti, kun vastaan tuli kaikenlaista ohjelmaa. Kuten Tampereen keikkareissu, pakkahuoneella The Soundsia katsellessa tai siis pomppiessa.

keskiviikko 16.12. : Koulussa aamulla reippaina, jonka jälkeen kurvasimme suoraan kupittaan urheiluhallille. Kymmenen minuutin verkat alle ja tasotestiä juoksemaan. Odotukset ihan täyttyivät, vaikka viimeinen kerta, joka juostaan aina niin kovaa kuin pääse ei mennyt ihan putkeen. Mutta siihen löytyy selityskin. Meikäläisen kovat vetoharjoitukset ovat jääneet puuttelisiksi jo monelta viikolta. Itseään nyt terästämään, että saataisiin edes yksi vetoharjoitus mahtumaan viikkoon ja vauhti kasvaisi entiselleen tai jopa parantuisi.
Se siitä urheilusta... Tasotestin jälkeen lähdimme suoraan ajamaan Tamperetta kohti. Automme kyytiin pääsi myös Saana ja Samuli, Tiian ajaessa. Ensimmäinen pysähdys oli Auran ABC, jossa söimme ja ostimme juoksun jälkeistä tankkausnestettä. Seuraava pysäkki koitti jo aika pian, jolloin huomasimme että pissahätä oli yllättänyt kaikilla nopeaa. Hervantaan saavuimme parin tunnin ajomatkan jälkeen josta Tuomo heitti meidät keskustaan. Pienten popitusten jälkeen autossa, menimme oikeisiin sisätiloihin. Lämppäri esiintyi ja näin aika pian tais siis kyllähän siinä odoteltiin, mutta ei aika kuitenkaan pitkäksi tullut niin esille astui The Sounds. Kivaa oli, vaikka ruuhkaahan siellä eturivin lähistöllä aina on ja korvatkit ovat kovilla ihan koko kroppaa myöten täristäessä.


Nyt tehdään jouluostoksia ja myöhemmin rakettiostoksia. :D Reilu viikkokin enää Rukalle lähtöön, siitä tulee varmasti taas ikimuistoinen reissu, näin.

HYVÄÄÄ JOULUA JA HAUSKAA UUTTA VUOTTA!

-<3:llä kretu

1 kommentti:

  1. onkos karhun pennut talviunilla ?

    kun ei yhtikäs mitään tapahdu

    VastaaPoista