maanantai 25. tammikuuta 2010

Unelmia ja kouluhommia... (T)

On se kumma, kun kukaan muu kuin abi ei halua abiristeilylle. Huoltaja reissulle hakusessa toista viikkoa. Tarjolla olisi ilmainen risteily ja ruokailu viking isabellalla, eikä kukaan halua ottaa paikkaa vastaan. Tyhmiäkö ihmiset on?

Pahoittelen, etten ole kirjoitellut. Kiirettä pitää. Ristelyn lisäksi pitää puuhastella myös abigaalan, kirjoitusten, pääsykokeen, reenauksen ja vielä pari viikkoa (VAIN pari viikkoa, masentukaa kakkoset ja ykköset. ;)) koulunkin parissa. Ehkä sitten kirjoitan useammin.

Toisaalta olen kadottanut palon kirjoittaa elämästäni muille. Osaksi syy siihen on, ettei mitään kirjoitettavaa ole. Päivän kohokohtia ovat mm. -kun sain enkun opettajalta lakun palkinnoksi, kun osasin refugeen määritelmän ulkoa. -opetin pikkusiskolle, mitä nuuska on. ja -kun sain auton. Päivän ärsytyksiä luo -fysiikan lasku, joka on tarkistuskirjassa väärin. Ainakin minun mielestäni. -Opettaja, joka saa allergiakohtauksen syömästani mandariinista ja -se, kun joutuu seisomaan liikenneruuhkassa, kun on jo valmiiksi myöhässä. En usko, että kukaan tällaista jaksaisi edes lukea. (Saatika kirjoittaa)

Olen myös päättänyt, että jos on 3 tavoitetta, niin todennäköisesti joku niistä toteutuu. Tavoitteet siis kannattaa asettaa hirmu korkealle, koska näin voi saavuttaa mahdottomiakin asioita. Voin paljastaa näitä tavoitteitani myöhemmin, KUN ne ovat toteutuneet.

Ja jos on treenimotivaatiopulaa, niin kannattaa lukea Mika Myllylän elämäkerta. Se auttaa. Ei muuta tällä kertaa.

Kuulemisiin, Tiia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti