perjantai 6. huhtikuuta 2012

First days in Maastricht

Maastrichtiin kotiuduttu. Kämppä oli ensimmäisinä yön pikkutunteina sinne ensimmäistä kertaa saavuttaessa pienoinen järkytys, mutta aamun valjetessa se ei enää näyttänytkään niin hirveältä. Kyllä tähän on jo parin päivän jälkeen tottunut, ihan mukava läävä.

Asioitakin on saatu hyvin hoidettua. Ensimmäisenä listalla oli pyörän osto. Pitkän etsinnän jälkeen löytyi pieni putiikki, josta mukava pappa myi mulle hienon naistenpyörän kaikilla varusteilla 90e ja lupasi kunnostaa myös pyörät Lauralle ja Venlalle. Sitten kaikkea muuta pikkuasiaa on pitänyt ostella: saippuaa, ruokailuvälineitä... Asumisen perusasiat pitää saada kuntoon. Tärkeimpänä hankintana pidän tällähetkellä 10e vedenkeitintä, jolla hoituu niin kahvi, kuin pikanuudelitkin... Hommattiin myös hollantilaiset liittymät. Jos tarvitsee saada kiinni, niin vanhaan numeroon voi laittaa viestiä, tarkkailen sitä sim-korttia myös. Pitänee mainita, että kaupungilla on tullut vaellettua kymmeniä kilometrejä näiden asioiden takia.. Enkä usko, että liioittelen.

Urheiluasiatkin on jo hoidossa. Ensimmäiset lenkit tehty ja kuntosalikortti hommattu. Nyt ollaan lähdössä läheiselle kukkulalle kävelylle. Saa nähdä minkälainen kukkula mahtaa olla kyseessä, kun googlemapsin mukaa näyttää kyllä aika litteältä seudulta.

Huomenna aamulla otetaan juna Pariisiin ja viivytään muutama päivä. Ouujea, saa nähdä mitä siitäkin syntyy.

Ps. Ensimmäinen kulttuurien kolari on jo tapahtunut, mutta siitä enemmän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti