maanantai 23. marraskuuta 2009

jotain KeparDIn sählyturnausta...(R)

On siitä nyt jo aikaa kun meikäläinen on kirjotellut, että jospa sitä nyt kirjottelis ihan vaan ajan kuluks, kun opettajatki on turussa lomautettu, eikä kokeisiinkaan kannata vielä lukea, koska koeviikkohan alkaa vasta keskiviikkona, muuten tulee silloin aika aivan liian pitkäksi.

Viikon sairastelut silloin joskus smålandkavlenin jälkeen ja muut kaikenlaiset tapahtumat ovat vähän rikkonut tätä uuden harjoituskauden alkua. Nyt vasta viikon sisällä on tuntunut hyvältä ja reenaus maistuu, vaikka pieniä laiskuuskohtauksiakin tulee silloin tällöin. Kyllä se tästä!

Viikonloppu meni nopeasti sählyturnauksen merkeissä, joka tavallisesti oli tietty Tampereen Hervannassa. Monta vuotta on pitänyt mennä ja aina se vaan on jäänyt muiden menojen keskellä, tää oli eka kerta ja tasan tästä eteenpäin joka vuos uudelleen, hauska tapahtuma! Me oltiin loppujenlopuks siis näiden ihme riitojen/lapsellisten asioiden jälkeen tiimillä AJO pelaamassa, tai oikeestaan vaihtopenkillä istumassa ja jätkät+milla pelaamassa. Okei kyllä mä ja suska sentään pari kertaa käytiin kentällä kääntämässä, mutta ei vaan tainnu olla vielä tänä vuonna meidän juttu, kauheeta ku pitää töniä ihan kumoon ei meikäläisellä voimat tainnu ihan riittää (vielä). Kolme peliä oli ekaks ja niistä voitimme pari ja pääsimme pelamaan kaksi peliä lisää joista toisen me voitimme ja toinen oli tasapeli, sitten me tiputtiin, kun maaleja oli meillä kaikenkaikkiaan hitusen vähemmän, mut hyvin oikeesti pelattiiin! Ihan ylpee! Ens vuonna vuotta vanhempina kaikki uudelleen!

Saunalla jatkoilua ja huumassa jatkonjatkoilua... Eli tavanomaisesti sählyturnauksen juhlintaa käytiin kymmeneen asti saunalla, josta sitten porukka siirtyi oman mielen mukaan minne halusikin, me ystävineen eksyttiin hervannan paikalliseen :D. Aika sekavaa tunnelmaa oli jo saunalla, olutjuoksua mm. Oltiin jo kesällä luvattu, että neljästään osallistutaan tänä vuonna siihen, tais silti jäädä... katteltiin toistemme olotiloja ja päädyttiin ihan järkevään lopputulokseen, onneks. Ei suskan kanssa ollut yöpaikastakaan tietoa kun treelle lähdettiin, joku sitten mainitsi että omppuhotelliin vaan siellä on pari huonetta varattuna. Joku tilas taksin ja lopulta istuimme taksissa joka vei meidät omppuun, aika suurien mutkien kautta kylläkin ja hinta vaan kasvoi, onneks ei meitä pistetty maksamaan, ei ois rahat riittäny sen jälkeen enää kotio asti. Aamulla sitten heräiltiin mistä ihmeellisimmistä paikoista. Monet puhelut piti soittaa, että onko kaikki tallessa, selvittiin!

Nyt siis kotona oleskelua, reenailua, sitten koeviikko ja koeviikon jälkeen Olokselle viikoksi hiihtelee! Siitäkin tulee varmasti mukava reissu. :)

4 kommenttia:

  1. se vika peli oli kyllä tasapeli

    VastaaPoista
  2. jooh niimpäs oliki, pitää varmaan korjata

    VastaaPoista
  3. penkinlämmittäjän homma on vaativa eikä sitä ihan kuka vaan osaa ;))

    VastaaPoista