perjantai 13. marraskuuta 2009

Syyskuulumiset. (T)

Tänään on perjantai 13. Epäonnen päivän sijaan päivä on oikeastaan ollut aika onnistunut. Heti aamusta tehdyn reenin jälkeen saatiin ylioppilastulokset. Kahden ällän ja yhden aan tavoitteeseen en ihan päässyt, mutta EEM sarja sieltä tuli. Ihan hieno. Kävin myös hommaamassa siskolle Twilightin ensi-iltaan liput synttärilahjaksi. Tottakai otin itseni kaveriksi. Minna sai synttärilahjaksi myös wiin. Itse olisin toivonu pleikkari kolmosta ja guitarherota, mutta ei ollu mun synttärit. Pitää kirjoittaa joulupukille.

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus lähteä Lappeenrantaan katsomaan Sohvia. Porukka ei vain oikeen pysynyt terveenä ja jäi tuparit pitämättä. Sen korvikkeena lähden huomenna aikaisin aamulla Korppooseen mökille, paikkaan, jossa ei tarvitse edes desinfioida käsiä. Viikon päästä on tarkoitus mennä Treelle sählyturnaukseen. Tarkkasilmäisimmät ovat facebookista voineet lukea, että joukkueemme keskellä on vähän eripuraa. Meitä ollaan Reetan kanssa savustamassa ulos meidän omasta joukkueestamme. Saa nähdä koituuko vielä pilkka pikkusuunnistajien omaan nilkkaan, kun kohta huomaavat, etteivät pääse pelaamaan, kun joukkueessa ole ainuttakaan tyttöä. Kovan työn saavat pojat kuitenkin tehdä, jos aikovat saada minut pysymään joukkueessa.

Sitten katsaus tämän hetken tilanteeseen. Suskan viime kirjoitukseen viitaten, olen oikeastaan melko onnellinen, että suunnistajien muu elämä on tältä syksyltä lähes kokonaan saatu ohi. Onnistuneesti sanoisin... Possupelko lähtee keskiviikkona ja sitten ei kun reenaamaan.

-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti