maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kevätyön viesti

Kaikkeen sitä itsensä ilmottaakin mukaan. Vapaaehtoisesti ja vielä jälki-ilmoittautumalla halusin väkisin rämpimään 6km metsään, jossa on polviin asti lunta. Oli tämä suoritus sentään puolet vähemmän masokistinen, kuin Tosi-Hisu muutama viikko sitten. Ehkä eniten siitä syystä, että se kesti puolet vähemmän.

Aloitusosuus kesti noin 45 minuuttia enemmän, kuin olin odottanut. Siitä johtuen olin lähtökuopissa jo hyyvin kauan aiemmin, kuin oli tarvis. Siitä taas johtui se, että olin aivan kylmänkankea, kun vihdoin pääsin metsään. Silloin vielä ajattelin, että jes, nyt lämpeää. Karu totuus paljastui kuitenkin hyvin pian kun huomasin, että lumihan on kylmää ! Ja sitä on paljon. Toinen totuus paljastui radan loppupuolella, kun katsoin rastimääritteestä, että miten pitkä rata tämä oikein on. Kilpailuohjeissa luki selvästi, että on lyhyemmät radat, kuin alunperin piti olla. Mutta pelkkää huijausta. 5,8km komeili kartassa.

Radan pääsin kuitenkin läpi. Ja kun Sarkki hoiti vielä viimeisen osuuden, niin palkkiona rämpimisestä oli kolmas tila ja Elovena-ruokapaketti! 

PS. Jos vuoden päästä palaan lueskelemaan tätä tekstiä, että kannattaako ilmoittautua Kevätyön viestiin kun maastossa on puolimetriä lunta, niin kirjoitan tähän loppuun, vaikka teksti saattaa positiiviselta vaikuttaakin, että ei kannata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti