torstai 26. tammikuuta 2012

Kuppikakkuja

Uusimmassa Cosmopolitanissa oli juttu kuppikakuista, eli niin sanotuista cupcake:ista. Jutun yhteydessä oli myös resepti ja niin upea kuva, että minunkin jossain syvällä sisimmässäni asuva leipuri heräsi.



Ensimmäiseksi kauppaan. 6 asian ostamiseen sai menemään 40 minuuttia. Miten vaikeaa voi olla ostaa tuorejuustoa, voita, kakkukoristeita..? Vaikeaa. Resepti oli kuitenkin helppo ja ei aikaakaan, kun cupcaket jo työnnettiin uuniin. Kun ensimmäisen kerran kurkkasin niitä, tulvi pieni yksityiskohta yläasteen kotsan tunneilta mieleen: "Muffinsseihin kannattaa laittaa kaksinkertainen vuoka, etteivät ne leviä..." Ou shit. Ei voi mitään. No sitten kuorrutteen tekoon. Sitruunamehua taisi lipsahtaa vähän liikaa ja 4dl tomusokeria vaihtui yli kymmeneen. Kuorrutteen koostumukseen jäi silti parannettavan varaa. Lopulta kun monen kyyneleen, hikipisaran ja hirvittävän sotkun jälkeen pystyin sanomaan lopputulosta valmiiksi, niin tässä tulos. Kuvassa muutama parhaista yksilöistä.




Ei niin paha, kuin voisi kuvitella. Mutta lopputulos on hieman erilainen, kuin päässäni ehdin kuvitella. Pettymys pienoinen, mutta sisuuntuminen suuri. Muutaman kakun leipominen ei voi olla niin vaikeaa, kyllä minä vielä näytän! Sillävälin tervetuloa kuppikakkukahveille!

Kamerasta ladatessani kuvia löytyi sieltä myös ruokaan liittyen Tuomolle valmistamani tapas-ateria oletettua tenttipettymystä piristämään, sekä tunnistamaton alaston kokki itsenäisyyspäivän päivälliseltä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti