tiistai 28. heinäkuuta 2009

Absoluuttinen totuus. (T)

Viime viikolla tein tuttavuutta erään aineen kanssa, joka osoittautuikin jonkinnäköiseksi taikajuomaksi. Ainetta myytiin litran pakkauksissa ja tavalliseksi mehuksi se olisikin ollut hyvin kallista. Kyseessä oli kuitenkin jonkinnäköinen mehutiiviste, jonka paljasti pullon kyljessä ollut sekoitussuhde 40%. Vesi ei kuitenkaan osoittautunut parhaaksi laimentajaksi, vaan testissä pärjäsitvät yllättäin sprite ja metsämansikkamehu.

Vaikutus alkoi jo siitä, kun pullon sai käteen. Pelkkä siihen koskeminenkin sai hyvälle tuulelle, saatika maistaminen. Sitä maistaessa elimistön valtasi rentous, johon sekoittui kuitenkin kaikkivoipaisuuden tunne. Aine sai suorastaan haluamaan itsensä kuluttamista. Sitä lisää nauttiessa sen varsinainen taikavoimaisuus ilmeni entisestään. Se sai hyppäämään uima-altaaseen vaatteet päällä, syöksymään pää edellä päin takkaa, ottamaan valokuvia itsestään ja tekemään kärrynpyöriä.

Aine vaikutti muistiin hieman kielteisesti, kun seuraavana aamuna herätessä edellisillan tapahtumat olivat hieman hämärän peitossa. Toisaalta kuka nyt haluaisikaan muistaa sellaista, että mistä on saanut kehonsa yltäpäältä mustelmiin, miten on hakannut poikaystävän leukaa asfaltiin, mihin on hukannut puolet varpaankynnestään, miksi toinen käsi ei oikein taivu, miksi puhelimessa on poikkikselta viesti "Haista vittu.", saatika miten on viime tipassa päässyt pelastumaan putkasta.

Tämä saattaa kuulostaa hieman samalta, kuin alkoholin vaikutus, mutta miten se sitä voisi olla, kun kukaan meidän kolmesta testaajastamme ei saanut minkäänlaista krapulaa kolmekaan testikerran jälkeen. Morkkiksen korkeintaan...

Taikajuomapullon riittoisuuskin oli hintansa väärti. Pullosta saa tämän mahtavan fiiliksen vähintään neljä kertaa, minkä ansiosta pullon hyötysuhde lähenee ykköstä.

Mitä on tämä tällainen aine?


2 kommenttia:

  1. ei helvetti tiia : DD -r

    VastaaPoista
  2. hahahaaaaaa menee kyllä tosi vaikeeks :DDD mutta oli kyllä ABSOLUUTTINEN totuus :P -s

    VastaaPoista