maanantai 13. heinäkuuta 2009

Sattumia. (T)

Viime viikonloppuna sattui pari hassua sattumaan, joiden jälkeen rupesin miettimään kaiken näköisiä muitakin sattumia. Lopulta oli todettava, että elämähän on täynnä niitä, varsinkin kun niitä oikeen hakee:

-Saavuttiin perjantaina Kainuun rastiviikolta Ylistaroon ja huomattiin, että Heikki oli saanut valmistujaislahjaksi mukavannäköisen pienen paketin. Se oli kuitenkin tiukkaan pakattu ja Tuomo päätti hakea juuri palkinnoksi saamansa Lethermanin (joku linkkuveitsi) apuun. Se oli vielä paketissa, eikä Heikinkään pakettia tarvinnut sen enempää avata, kun näiden kahden paketin muotoa, koostumusta ja painoa vertailemalla ei jäänyt epäselvää mitä Heikin paketti sisälsi. Siellä tosiaan oli täysin samanlainen Letherman.

-Seuraavana päivänä päätettiin jätskiä syödessä, että tänä iltana lähetään tangomarkkinoille. Siinä Alkon edessä kun oltiin, keksittin käydä hakemassa alkulämmittelyksi jotain kivaa. Heikki nappasi oikein korinkin mukaan. Montaa metriä ei kuitenkaan tarvinnut kävellä, kun kappas, Istolahtien äiti tuli vastaan. Mukava ja hilpeä tapaaminenhan siitä tuli. Aloittelijoiden moka, sanon minä.

-Illalla sitten yritin elämäni ensimmäistä kertaa Onnelaan ja sattui oikein mukava portsari, joka päästi sisään.

-Olin lupautunut toimia kuskina sinä iltana, mutta sitten sattumalta löydettiinkin tuttuja drinkkitiskin toiselta puolelta. Pienen palaverin jälkeen hän lupautuikin ajamaan meidät kotiin. Olin taas vapaa.

-Oli myös tuuri, että keksittiin kuski-idea vasta, kun oltiin jo sisällä ja mut oli maksettu sisään ja luvattu drinkki.

-Jotenkin kummallista on kanssa, kun koko baari näytti olevan täynnä suunnistajia. Näin äkkiseltään kun laskee niin niitä oli ainakin 9. Pohjanmaalaiset on kovia ryyppäämään. Kai siellä oli joitain muitakin tuttuja, joita en kuitenkaan tuntenut.

-Sekin oli selvä sattuma, kun Heikki kesken illan päätti vähän lepäillä siinä sohvalla, niin järjestyksenvalvoja sattui juuri näkemään ja silloinhan me siitä lennettiin ulos.

-Oikein mukava sattuma oli myös se, että olin meistä ainoona ilman krapulaa sunnuntaina...

-Kun tänään saavuin kotiin, niin porukat sattui tulemaan Finiltä välipäivän viettoon juuri sopivaan aikaan, että pystyivät hakemaan mut asemalta.

-Suskakin sattuu asumaan ihan Fin5:sen vieressä, joten mennään Reetan kanssa niille Finin seuraavan kisan jälkeen. Tytöt ei ehkä tiedä tätä vielä, mutta toivottavasti sattumalta lukisivat tän jutun ennen sitä. Niin ja Reeta pääset meiän kyydillä sinne keskiviikko aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti