tiistai 20. lokakuuta 2009

Ehkä joku toinen päivä... (T)

Kaipa se kausi sitten loppuu. Käteen ei juurikaan mitään jäänyt. Edes raastijahdista ei palkintoa herunut, vaikka olin toinen. No ainoastaan voittohan sieltä kelpasi, joten ei auta kuin itkeä.

Muutenkin olen aika kyllästynyt nyt kaikkeen. Tämän päivän kruunasi vielä bussista myöhästyminen ja juoppo juoruilija, joka haukkui sen tyttöystävän puhelimessa kovaan ääneen. Kaukana ei ollut, että bussista poistuessani olisin kostanut juopolle sen tyttöystävänkin puolesta, mutta lopulta en kuitenkaan uskaltanut, kun hän sattui jättämään bussin vielä samalla pysäkillä. Ties vaikka olisin saanut smoleen mustan silmän.

Tähän väliin mainoskatko: Jos haluat ensi viikonloppuna Ruotsiin, niin se tapahtuu nyt helposti! Ota minuun yhteyttä ja olet mukana. Hyvällä tuurilla saat ottaa valitsemasi kaverinkin mukaan. Ainut asia, joka sinulta on vaadittu on, että osaat lukea karttaa ja jaksat juosta muutaman kilometrin. Ja, että olet nainen. Jos ilmoittaudut oikein nopeasti saat kaupanpäällisiksi 20 reipasta, mukavaa ja urheilullista miestä!

Viime viikon vietin Pajulahdessa hisu-leirillä. Leirillä oli yllättävänkin hauskaa, mutta myös raskasta. Kai sen ymmärtää, jos 3-4 tunnin viikoista siirtyy 3-4 tunnin päiviin. Tuloksena kipeytyneet lihakset. Pari lepopäivää, niin eiköhän superkompensaatio tapahdu juuri smoleen. Ei muuta tällä kertaa. Toivottavasti päiväsi oli parempi, kuin mun.

-t

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti