maanantai 21. syyskuuta 2009

kuopassa (R)

SM-KESKIMATKA, SM-VIESTI

Ärsyttää, nolottaa, ihmetyttää, väsyttää, ituttaa, vihastuttaa,... Eihän ne nyt niin hyvin mennyt!

Valmistautuminen: NOLLASSA! Alkuviikosta vaan nukuin ja silti todella väsynyt, palelin jatkuvasti ja koulussakin olo tuntui kamalalta, eikä keskittymisestä tullut yhtikäs mitään. En sitten tiedä mistä olo johtui, ehkä "turhan" tai siis yllättävän ja todella tärkeän BB:n seuraaminen kerää viikko viikolta univelkaa + siihen päälle aamukuudelta heräämiset aamureeneihin. Mutta nyt kyllä veikkaan silti että oli enempi jotain kipeeksi tulemisen merkkejä, vaikka lopulta kipeeksi en sitten tullutkaan. Keskiviikon AV-harjoitus jälleen kulki normaalisti lukuunottamatta ensimmäisen lenkin virheitä, mutta huoli väsymyksestä oli poissa. Silti torstaina en missään välissä mennyt ulkoiluttamaan itseäni, koska olin ajatellut heittää verryttelylenkin perjantai-iltana, mutta sekin jäi koska majoituksessa olimmekin vasta kello kymmenen. Nukkumaan mentäessä ajatuksissa pyöri pahasti mielessä, että ei jalat taida huomenna liikahtaa yhtikäs mihinkään, ja en ole tehnyt asioita mitä pitäisi tehdä ja mitä olen aina ennenkin tehnyt enne kilpailua. Ja eihän siitä sitten hyvää seurannutkaan seuraavana päivänä!

Karsinta meni ihan ok, mutta ei hyvin ja huono mielikin siitä jäi. Olin yhdeksäs toisessa karsintaryhmässä. Karsinnan ja A-finaalin välissä kävimme lepäilemässä ja syömässä majoituksessa ja myös yllättäen nukahdin (ei hyvältä näyttänyt!). Tietenkin olo tuntui ihan pirteältä kun lähdimme takaisin kisapaikalle, mutta ei kokonaisvire ollut varmaankaan täydellinen. Sekä fyysinen että taidollinen puoli ihan kateissa; Ykkösrastille tuli reilun neljän minuutin virhe ja heti toiselle rastille reilun kuuden minuutin virhe. Eihän siinä sitten ollut kuin todella suuri vitutus päällä ja loppumatka tulikin hölkäten maaliin ilman virheitä mutta mielenkiinto poissa. Näköjään tämä suunnistus on tällaista, yksi viikonloppu voi mennä täydellisesti, mutta toinen taas aivan totaallisen huonosti. Taisi silti olla kesän/syksyn huonoin suoritus, koska en ole pitkään aikaan tehnyt suurempia virheitä, mutta nyt niitä sitten jälleen tehtiin. En sitten tiedä, tietenkin maastokin oli ehkä vaikeaa tällaiselle avokalliomaastoihin tottuneelle. Mutta kaikkiin pitää oppia.

Viestistäkään ei ole suurempia kommentteja. Alun järjettömän pitkä ykkösväli, josta en pitänyt lainkaan meni yllättävän hyvin, mutta radan helpoin väli ns. siirtymäväli ykköseltä kakkoselle kosahti, ja siinä sain kulumaan monenmonta minuuttia. Loppumatkan sitten tulinkin yksinään, kontaten mäkiä ylös ja alas. Juoksu ei kulkenut, mutta ei nyt suurempia virheitä enää tullut lukuunottamatta nyt neljännellä rastilla jokaisen hajonnan tarkastaminen.

Fiilikset eivät nyt siis ole todellakaan katossa, mutta yritetään nyt pyyhkiä surkea viikonloppu pois mielestä, onhan se SM-yökin vielä! :) Seuraava viikonloppu menee toimitsijana oravatonnissa ja ehkä nuorisoviestiä katsoessa. Sitten SM-yö viikonloppu ja koeviikkokin painaa päälle, mutta onneks 25-MANNA ja syysloma vuokatissa tulee kokoajan lähemmäksi. On nimittäin ihan tarpeeksi ollut jo "jännittää"-kisoja.

-reeta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti