maanantai 7. syyskuuta 2009

SM-pitkä (R)

"Jippii olo ! :)" , elikkäs askolassahan oltiin sekä suunnistettiin ja juostiin. Karsinta oli lauantaina, joka meni ihan ookoo mutta tyhmäntyhmiä virheitähän tein. Mutta olin tyytyväinen. Neljäs sija, josta seurautui mukava lähtöpaikka sunnuntaille. Kisan jälkeen tein hyvät loppuverryttelyt ja aloin jälleen tankkaamaan, koska tostahan oon tullut nykyään niin tarkaksi, ei mitään ungi kramppeja enää! Oltiin iskän kanssa parman yhteismajoituksessa, jossain porvoon viihtyisässä majatalossa, ihan kiva paikka. Sunnuntai aamuna nukuin riittävän pitkään ja sato muuten kovaa. Päästiin suomenruotsalais poikien kyydillä kisapaikalle, koska oma kyyti jostain kumman syystä ei koskaan tullut. Pian sitten lähdettiinki jo käppäilemään lähtökynnykselle ja siellä istuskeltiin puolitoista tuntia, aika märkää touhua, mutta ei se pieni vilu haitannut. Alkuverryttely oli taas aika lyhkänen, karsinassakin se jäi neljään minuuttiin nyt skarppasin ehkä seittemän minuuttia.

Suomenmestariksi: Kahdella ensimmäisellä välillä tais olla joku jännitys vielä, koska jälkeenpäin kun karttaa katselee ei mitään muistikuvaa oo mistä olen oikeasti mennyt, sumeeta, mutta vissiin ihan hyvin. Silti mukana oli vielä epävarmuus ja pieni hidastelu. Koloselle mentäessä alkoi tuntumaan jo ihan kivalta ja suunnistaminenkin oli ylättävän helpon tuntuista. Olin aika luottavaisin mielin, koska tuntui että on mennyt hyvin MUTTA tällaista ajattelua ei todellakaan saisi olla siellä metsässä kun muutama rasti on vielä hakematta. Pienet hermokoukut lopussa ja vielä lopussa suurehko virhe harmitti. Kiviä pörrätessä ympäri ajatus kävi jo mielessä et "tää oli nyt taas sit tässä tää kisa". Maalissa ei ollut mistään mitään tietoa, koska kuulutus ja sauranta kisapaikalla oli surkeahkoa. Lopulta kaikki tulivat vain onnittelemaan, ja silloin sitten itsekin lopulta tajusin että mähän voitin, vaikka itse en ollut mitenkään tyytyväinen. Mut kyllä mä nyt oon ihan onnellinen, kun tarkemmin miettii et kyllähän ne suuremmat virheet jäivät pois ja kulku oli hyvä. Ja maasto nyt oli mitä oli eli aika vaikeaa ja hidaskulkuista, niin ketään meidän sarjassa ei tainnut juosta ihan puhtaasti virheittä, eikä vauhtikaan paljon eronnut.

Seuraavaksi perjantaina AM-yö, vähän harjoittelua SM-yötä varten kun tosiaan viimeksi yöllä juossut viime vuoden SM-yössä. Ja muuten valmistatumista the next sm-viikonloppuun! Siitä sitten seuraavaksi.


-reeta

2 kommenttia: